Bij DutchArcade kun je terecht voor verschillende diensten. Hieronder zijn deze diensten kort beschreven. Wanneer je interesse hebt dan kun je via het contactformulier vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Reparatie

Heeft jouw flipperkast een onderhoudsbeurt nodig? Werkt de kast niet meer of dient de kast gereviseerd te worden? Voor al deze reparaties ben je bij DutchArcade aan het goede adres. Met iedere soort, elektromechanisch (EM) en elektronisch en van elk merk zoals Bally, Williams, Data East, Sega, Gottlieb, Playmatic, Zaccaria, Atari, Interflip etc. kun je bij ons terecht!  Neem contact op via de mail, geef minimaal aan om welke flipperkast het gaat en wat er mis mee is. Binnen 24 uur reactie!

 

Webshop

Onder het kopje Webshop kun je terecht voor diverse onderdelen voor de flipperkast. Ben je op zoek naar een onderdeel maar is deze niet te vinden in de webshop? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij gaan vervolgens ons best voor je doen.

 

Aanschaf flipperkast

Op zoek naar een flipperkast? Geef via het contactformulier aan wat voor kast je zoekt. Wij hebben zelf diverse kasten staan voor de verkoop.

Let op: Nog niet eerder op een flipperkast gespeeld, maar je wilt er wel eén aanchaffen? Neem contact op en we zorgen voor warme koffie tijdens een potje flipperen!

 

Verkoop flipperkast

Wil je je flipperkast verkopen of inruilen? Dat kan uiteraard ook, stuur een email en we doen je een passend aanbod!